paternoster

Pater Noster:  4 sovplatser

Pater Noster är Lady Ellens största hytt. Inredningen är gjord i fint körsbärsträ. Hytten har en dubbelkoj, en fällbar överslaf och en bäddbar soffa. Vid bröllop nyttjas hytten som bröllopssvit och då sover endast brudparet här. Det kaklade badrummet med dusch är renoverat 2012. Gott om garderober.

maseskar

Måseskär: 2 sovplatser

Inredningen i Måseskär går i mahogny. Denna mysiga hytt har en rymlig dubbelkoj. Det kaklade badrummet med dusch är renoverat 2012. Gott om garderober.

vinga

Vinga:  3 sovplatser

Inredningen i Vinga är gjord i vackert körsbärsträ. Hytten har en dubbelkoj och en singelkoj som man kan välja om man vill ha nerfälld eller inte. Badrummet är kaklat med dusch. Det finns rymliga garderober.

nidingen

Nidingen:  3 sovplatser

Nidingen är Vingas spegelvända tvilling. Inredningen är gjord i vackert körsbärsträ. Hytten har en dubbelkoj och en singelkoj som man kan välja om man vill ha nerfälld eller inte. Badrummet är kaklat med dusch. Det finns rymliga garderober.

hållö

Hållö: 2 sovplatser

Hållö är en liten charmig hytt i mahogny med två singelkojer. Badrummet är kaklat i fransk natursten och har dusch. Det finns en garderob.

Mässen

Mässen: 4 sovplatser

Mässen har fått sitt namn från att den tidigare fungerade som besättningsmatsal. Idag finns här fyra mysiga singelkojer med draperi. Ett duschrum och en toalett delas med de som bor i Skansen.

Skansen

Skansen: 6 sovplatser

I Skansen får ni som gäster möjlighet att segla “för om masten”. I denna genuina miljö finns sex singelkojer med draperi. En lejdare leder direkt upp på däck. Ett duschrum och en toalett delas med de som bor i Mässen.