sommaren2013

Sommaren 2013

2013 bjöd på en sommar med fantastiskt väder och många härliga minnen. Lady Ellen började traditionsenligt säsongen i slutet av maj med att segla till Oslo. Under fem veckor abonnerades hon där av norska företag.

I juli och augusti var Lady Ellen tillgänglig för turister och Tjörnbor under 9 Räkkryssningar då de som ville kunde köpa en biljett och åka med på en seglats med räkbuffé och underhållning. Ryktet spred sig och många gäster åkte med och flera stod på reservlistan. Håll utkik här på ladyellen.se för nya datum 2014.

Flera vackra brudpar har gift sig och firat bröllop ombord även denna sommar. Företagsgrupper från bland annat Tyskland, Kina, Frankrike och Sverige har haft events, konferenser och teambuilding ombord.

I augusti åkte Lady Ellen på en långseglats till Blekinge där hon under fem dagar intogs av 25 allmänläkare från hela landet som gick kurs ombord. Detta uppmärksammades i alla Blekinges största tidningar.

Lady Ellen med besättning tackar för en fantastisk säsong! Nu sätter vi igång med planeringen av sommaren 2014 som kommer att bli något alldeles extra – hoppas vi ses då!

Missa inte de vackra bilderna från årets säsong: