Warning: mysql_query(): No such file or directory in /storage/content/51/129251/ladyellen.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-manager/contact-form-manager.php on line 34 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /storage/content/51/129251/ladyellen.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-manager/contact-form-manager.php on line 34 Säsongen 2011 Lady Ellen

sommaren4
sommaren6

Sommaren 2011 var en fullspäckad säsong för Lady Ellen. Hon började med att flytta hem till Skärhamn i maj, där hon snabbt smälte in i samhällets fina miljö. Juni månad spenderades på vackra Oslofjorden där hon abonnerades av en mängd norska företag. I juli medverkade hon på Stena Match Cup på Marstrand och på Träbåtsfestivalen i Skärhamn. Brudpar har vigt sig ombord i Göteborgs skärgård, i Tønsberg, Oslo och utanför Tjörn och Orust. Vi har ordnat konferenser, födelsedagsfester och till och med en italiensk 20-talsfest.

Lady Ellen med personal tackar alla gäster för en fantastisk sommar och ser redan fram emot nya äventyr 2012.

Spana gärna in bildspelet med foton från sommaren!

 

I november och december 2011 hölls det julbord ombord på Lady Ellen för första gången. Se de mysiga bilderna i bildspelet!