ellen14

Sommaren 2014

2014 bjöd på en sommar med osannolikt fint väder och många härliga minnen. Lady Ellen började traditionsenligt säsongen i slutet av maj med att segla till Oslo. Under hela juni abonnerades hon där av norska företag.

I juli var Lady Ellen tillgänglig för turister och Tjörnbor under 7 stycken Kvällskryssningar då de som ville kunde köpa en biljett och åka med på en seglats med sommarbuffé och underhållning. Ryktet spred sig och många gäster åkte med och flera stod på reservlistan. Under Träbåtsfestivalen hade vi lunchservering ombord och återupptog även traditionen med att hålla den fantastiska gudstjänsten ombord på söndagsmorgonen.

Flera vackra brudpar har gift sig och firat bröllop ombord även denna sommar. Företagsgrupper från bland annat Kina och Sverige har haft events, konferenser och teambuilding ombord. Vi har även firat allt från 40- till 75-årsdagar med fina tillställningar.

I augusti hade Lady Ellen återigen långsegling under två veckor då hon intogs av 25 allmänläkare från hela landet som gick kurs ombord.

Lady Ellen med besättning tackar för ännu en fantastisk säsong!

Missa inte de vackra bilderna från årets säsong med bilder från fina Sarah & Eriks julibröllop: